Advert placeholder

09 228 1484

AGA Modules

Maak uw AGA-fornuis nog veelzijdiger met een aanbouwmodule of een losstaande module - de ideale partner voor de door u gekozen AGA.

INBOUWMODULE

De inbouwmodule geeft u nog meer kookmogelijkheden en flexibiliteit. De oven werkt onafhankelijk van uw AGA-fornuis en biedt u een conventionele oven en de keuze uit een 4-zones elektrische kookplaat of een 4-pits gasplaat.

De inbouwmodule past als ideale kookpartner perfect aan de linkerzijde van uw AGA warmteopslag fornuis. Verkrijgbaar in zowel dual fuel als elektrisch, de temperatuurbediening is handig en eenvoudig in gebruik. 

Verkrijgbaar in verschillende kleuren die passen bij uw AGA-fornuis. Soms zijn in bepaalde licht- en temperatuuromstandigheden kleine kleurvariaties te zien tussen de aanbouwmodule en de AGA zelf.

LOSSTAANDE MODULE

De losstaande module is ontworpen om vrij en flexibel op elke plek in de keuken te staan.

Als aanvulling op de convectie oven is er keuze uit een elektrische kookplaat of 4-pits gaskookplaat. Er is ook een geïntegreerde, snel reagerende keramische grill die het eten gelijkmatig en met een minimaal vochtverlies kookt. De elektrische keramische kookplaat is eenvoudiger schoon te maken, terwijl de 4-pits kookplaat direct warmte geeft wanneer u het nodig heeft. 

Er zijn verschillende badges: de modellen zijn verkrijgbaar in dual fuel of elektrisch en er is een selectie kleuren die bij uw AGA-fornuis passen. 

Beide modules kunt met uw AGA warmteopslag fornuis kopen of op een ander moment voor een retro effect.

AGA Social Media

©2018 AGA is a trading name of AGA Rangemaster Limited.
Registered in England & Wales under Registered Number 3872754.
Registered Office Address - Meadow Lane, Long Eaton, Nottingham, Nottinghamshire NG10 2GD, United Kingdom