Advert placeholder

09 228 1484

AGA 60

De  AGA 60 geeft iedereen, ongeacht de plek waar u woont of het oppervlakte van uw keuken, de mogelijkheid om de perfect passende AGA te vinden. 

De AGA 60 biedt alles wat u van een AGA verwacht, maar in een kleinere, stadsvriendelijke verpakking. Dit nieuwe AGA-fornuis is slechts 60cm breed - dezelfde breedte als een inbouwfornuis of een standaard keukenkastje - en daarmee uitermate geschikt voor kleinere ruimtes.

Net als alle andere iconische AGA-fornuizen is de AGA 60 vervaardigd uit gietijzer en wordt tijdens het koken gebruik gemaakt van stralingswarmte. Hierdoor smaakt het eten nog lekkerder doordat al het goede behouden blijft.

De AGA 60 is verkrijgbaar in een traditioneel design.

De AGA 60 heeft twee ovens voor bakken, braden en sudderen en een kookplaat waarop u gerechten kunt koken en sudderen. Bovendien hoeft u, dankzij de optionele programmeerfunctie, niet te wachten tot het fornuis is opgewarmd.

In de winter kunt u genieten van die aangename AGA-warmte in de keuken en in de zomer kunt u uw AGA 60 aan- en uitzetten wanneer u dat wilt.  

De AGA 60 is hèt bewijs dat u niet op het platteland hoeft te wonen, een hond hoeft te hebben of een landbouwer moet zijn om van een AGA te kunnen genieten. 

 

AGA Verkooppunten

Brochure aanvragen

Hoe een AGA werkt

AGA Social Media

©2018 AGA is a trading name of AGA Rangemaster Limited.
Registered in England & Wales under Registered Number 3872754.
Registered Office Address - Meadow Lane, Long Eaton, Nottingham, Nottinghamshire NG10 2GD, United Kingdom