Advert placeholder

09 228 1484

Veelgestelde Vragen

Search by
Reset Filter search
Previous 1 2 3 4 5 Next 

Is een AGA niet te duur?

Een AGA is een investering voor uw hele leven, die uw huis in waarde doet stijgen. Elk fornuis wordt voor een groot deel nog met de hand vervaardigd: van het gieten van het ijzer in de mallen tot de drie dagen die het duurt om meerdere glazuurlagen aan te brengen. Van een AGA hebt u tientallen jaren plezier en u hebt zeker tien andere apparaten minder in de keuken nodig. De gietijzeren ovens van een AGA gebruiken in tegenstelling tot goedkopere fornuizen indirecte stralingswarmte, zodat uw gerechten niet uitdrogen en hun natuurlijke eigenschappen en geur behouden. Een AGA biedt u waar voor uw geld, zoals elke AGA-bezitter u zal vertellen.

Hoe milieuvriendelijk is een AGA?

Elke AGA die tegenwoordig uit de fabriek komt, bestaat voor 70% uit gerecycled materiaal en is voor 50% recycleerbaar. Een AGA gebruikt u, anders dan veel andere keukenapparaten, een leven lang. We blijven streven naar nóg duurzamere en meer energiezuinige producten. Onze nieuwe elektrische AGA van 16 ampère, bijvoorbeeld, is dankzij het gebruik van AIMS (AGA Intelligent Management Systeem) programmeerbaar voor een betere warmteregeling en een grotere veelzijdigheid.

Als ik de gerechten in de ovens niet kan ruiken, hoe zorg ik er dan voor dat ze niet verbranden?

U kunt een kookwekker gebruiken, bijvoorbeeld die uit de AGA Cook Shop-collectie. Gietijzer houdt de warmte vast, dus u kunt ook rustig even kijken hoe uw cake of soufflé ervoor staat zonder dat deze inzakt. Eén van de grootste voordelen van de AGA is dat de ovens zo weinig kookgeurtjes verspreiden. Zo blijft uw keuken fris en blijft er geen kooklucht hangen.

Previous 1 2 3 4 5 Next 

Waarom een AGA?

Hoe een AGA werkt

's Werelds Meest Geliefde Fornuis

AGA Verkooppunten

AGA Social Media

©2018 AGA is a trading name of AGA Rangemaster Limited.
Registered in England & Wales under Registered Number 3872754.
Registered Office Address - Meadow Lane, Long Eaton, Nottingham, Nottinghamshire NG10 2GD, United Kingdom